ПокривСтабилността на носещата част , водонепропускливото покритие и подходящия наклон са най-важните условия и изисквания за един здрав покрив не само за сглобяеми къщи. Той трябва да поеме усилията на вятъра, тежестта  на снега и собствената си тежест.
Широкото развитие на пазара у нас предлага голямо разнообразие от покривни покрития:
- Бетонни керемиди- тези керемиди са силно разпространени както в България така и в цяла Европа. Често се използват за покриване на жилищни сгради с по-малки мащаби и еднофамилни къщи.
- Керамични керемиди-предимно използвани з апокриване на еднофамилни къщи о малки кооперации. Това са може би най-разпространениоте у нас керемиди и имат голямо цветово разнообразие както и различни модели.
- Метални керемиди- на Българския пазар са сравнително нови, но по красота , качество и дълготрайност не отстъпват почти на никойот останалите видове керемиди. Намират приложение навсякъде почти без ограничение -къщи, хотели, блокове, габрики и др.
- Битумни керемиди- битумните керемиди са също един от най-използваните видове керемити в България, Румъния, Канада, САЩ и много други страни в Европа и по света. С отличните си качества и дълъг живот те биват използвани както за къщи и навеси ,така и за всякакъв друг вид сгради.
- Полимерно-пясъчни керемиди- нови на пазара, но бързо набиращи популярност с качествата си. Непромокаемост, UV устойчивот, тегло и нечупливост са качества ,които ги правят практически вечни и това не е съвсем всичко. Изключителната им лекота и лесното им рязане ги правят използваеми без ограничения.

 

Виж картата

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Научете повече за:

 
Цени на едноетажни къщи

  Цени на двуетажни къщи


 
Каталог

 
Защо са екологични?

Или изпратете
запитване

Работно време:

от Понеделник до Неделя
след предварително уговорена среща
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

 

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
София, ж.к. Люлин
бул. "Дж. Неру" №28

"Силвър център"
етаж 2, офис 98

моб.: 0887 69 51 69  Protected by Copyscape Online Plagiarism Detection
Design by Creative Ideas