Уважаеми клиенти,

Поради зачестилите злоупотреби от страна на некоректни строителни фирми решихме да Ви разкажем повече за нашите къщи. Формирането на стойността на един строителен обект зависи от много неща. Като те най- често са:

-         Подготовка на парцела

-         Проектиране

-         Съгласуване на проекта

-         Направа на фундамента и полагане на ВиК

-         Строителство на сградата

-         Узаконяване

-         Обзавеждане

В този ред на описание:

-         Подготовка на парцела –може да се направи както от местните техници така и от други лицензирани фирми, като цените варират от 160 лв. до 350 лв.

-         Проектиране – проектиранетона една сграда обикновено влиза в пакетната цена предлагана от строителната фирма, но има фирми при които не е съвсем така, т.е. ако не изберете някой от типовите проекти предлагани от фирмата- проектирането се заплаща отделнo като цената му е от 16 лв. до 22 лв./кв.м в зависимост от местонахождението на парцела.

-         Съгласуване на проекта - съгласуването е свързано с подписването на предварителни договори с електроразпределителното  и ВиК дружествa и районната община. Тук сумите никога не са еднакви, а времето което отнема зависи изцяло от компетентността на служителите работещи там. Цената за района на София не надвишава 300 лв.

-         Направа на фундамент и полагане на ВиК- единственото изискване от нашата фирма е спазването на размерите зададени на проекта и полагането  на ВиК в основите.(Ако основите се изпълняват от друга фирма). Цената на фундамента може да бъде различна, като зависи от: денивелацията на парцела, високи подпочвени води, изгарждане на мазета и др. Най-често срещаните цени са около 150-200 лв./кв.м. При липса на канализация септичните ями струват между 3000-4000 лв., като размерите са стандартни 2.5 x 2.5 x 4 м.

-         Строителство на сграда- тук можете да прекарате месеци дори години в проучване на фирмите предлагащи този тип стоителство. Ще намерите цени от 200 лв. до 1500 лв./кв.м. Важно  е да знаете какво включва предложената Ви цена и най-вече какво търсите Вие. Има фирми предлагащи изключително ниски цени, но в тези случаи обикновено се икономисва от материалите нужни за направата на панелите, а за качеството на материалите да не говорим. Ние се стремим да държим възможно най-ниски цени като в нашата фирма компромис с качеството на материалите не правим. Не се доверявайте дори и на фирми с висок рейтинг и голяма реклама, защото после може да съжалявате. Интересувайте се от всичко и проучвайте внимателно.

-         Узаконяване- узаконяването в свързано с куп разправии. Изготвят се чертежи, за които се заплаща % от цента на проектирането после с всичките документи на сградата се внасят в общината за да получите АКТ 16. Ако имате доклад от стороителен контрол това би облекчило процедурата по свикване на експертния съвет и взимане по-бързо и лесно АКТ 16 (разрешение за ползване) и най-на края са данъците които са неизбежна част от една сграда.

-         Обзавеждане- днес на пазара има изобилие от фирми предлагащи обзавеждане на конкурентни цени и ние не бихме искали да ограничаваме Вас и Вашето право на избор с предлаганите от нас продукти.

 


 

Виж картата

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Научете повече за:

 
Цени на едноетажни къщи

  Цени на двуетажни къщи


 
Каталог

 
Защо са екологични?

Или изпратете
запитване

Работно време:

от Понеделник до Неделя
след предварително уговорена среща
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

 

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
София, ж.к. Люлин
бул. "Дж. Неру" №28

"Силвър център"
етаж 2, офис 98

моб.: 0887 69 51 69  Protected by Copyscape Online Plagiarism Detection
Design by Creative Ideas