Предимства

Ние предоставяме възможност за строителство по всяко време на годината, изграждането на една сглобяема къща отнема седмици, а на тухлена къща месеци та дори и години. Технологията позволява в продължение на два месеца да се изгради модерна еко приятелска къща. Процеса на строителство не изискава вдигане на тежко оборудване за разлика от монолитните постройки.
Елементите на сглобяемите къщи се изработват в цех , след което се транспортират до мястото на сглобяване. Вие като клиент можете да ползвате наш проект или да предложите свой собствен. Така Вие можете сами да решите как ще изглежда вашият бъдещ дом.
Трябва да знаете ,че при сглобяемите къщи стените заемат само около 13 % от базовата повърхност,което е много по-малка част от колкото при монолитните постройки и имат много по-голяма енергийна ефективност.
Много по-леки , сглобяемите постройки позволяват изграждане на терени невъзможни за традиционното строителство . Безспорно устойчиви на пожари и земетресения. Вида на завършване се определя от дизайна и сключения договор. Ясно е,че за да имате своя собствена къща в днешно време е доста престижно, но трябва да бъде и икономически изгодно, ето затова ние предлагаме пасивни къщи. Повечето хора възприемат сглобяемата къща като малка и крехка постройка подходяща само за топлите месеци на годината , но технологията е далеч по-напреднала.

 

Виж картата

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите

Научете повече за:

 
Цени на едноетажни къщи

  Цени на двуетажни къщи


 
Каталог

 
Защо са екологични?

Или изпратете
запитване

Работно време:

от Понеделник до Неделя
след предварително уговорена среща
Protected by Copyscape Web Copyright Protection

 

Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видите
София, ж.к. Люлин
бул. "Дж. Неру" №28

"Силвър център"
етаж 2, офис 98

моб.: 0887 69 51 69  Protected by Copyscape Online Plagiarism Detection
Design by Creative Ideas